Support

Email Support.

Per pyetjet tuaja te tjera ju lutemi perdorni adresat e emailit me poshte. Per pyetje para shitjes le te vendosim se bashku me sherbimin e duhur per ju ne konsultim me ekipin e shitjeve.

Hape Nje tiket

KENI PYETJEN PARA PARASHTRUES PER PAKETAT TONA?

Pyetni shpesh Pyetjet

Te gjitha paketat mund te paguhen per perdorimin e nje faturimi mujor ose vjetor.
Pagesa mund te behet me Paypal ose me Bitcoin.
Kur paguani Server ju do te hapni nje tiket dhe do te dergoni nje foto qe e keni bere ate pagesen.

Deshirat Tona

64x64

Administratori ne Game-Zone Hosting

Ymer Gashi

CEO/FOUNDER

64x64

Support ne Game-Zone Hosting

Emri

Supporter

64x64

Shitesi ne Game-Zone Hosting

Emri

Seller

Keni ndonje pyetje para Blerjes per paketat tona?