SERVERAT E GAME-ZONE HOSTING

HOSTED Game-Zone Hosting

Te gjitha Serverat e GameZone Hosting

Dorzimi i Serverit

Dorzimi i Serverit Behet Menjer Pasi qe Keni Kryer Pagesen Serveri Juaj Do Dorzohet tek Klienti.

Parat Mbrapa

Nese Hostingu Jone Ka Probleme dhe Ju Keni Ber Pagesen Brenda 5 Dite Ne Do tjau Kthejm Parat Mbrapa.

99% uptime

Ne nuk bejme shaka. Ne kemi ndertuar nje sherbim te fuqishem Game-Zone nuk ka ndonje lloj te kohes poshte!

Gaming Firewall

Serveri yne i Dedikuar plus Anti-DDoS Firewall Baze Ata jane te mbrojtur nga Firewall Dedicated Gaming!

POWERFUL SERVERS

Serverat tane te Dedikuar vijne me DDR4 RAM, Intel i7 Processor, Designed For Gaming! Ofrohet nga OVH & ALB.

24/7 Tech Support

Ne Jepni 24/7 Pa Mbeshtetje Teknike Teknike dhe Shitje per Te Gjithe Klientet Tone dhe Gjithkush qe Doja te Gezoj!

Keni ndonje pyetje para Blerjes per paketat tona?