Cart

Product Price duration Total

VPS Hosting

$9.99/mo

1 yr

  • 2 yr
  • 3 yr
  • 5 yr
$9.99

www.hostking.com

$8.79/mo

1 yr

  • 2 yr
  • 3 yr
  • 5 yr
$8.79
  • Subtotal:$29.97
  • Estimated Taxes & Fees:$0.03
  • Discount:$1
  • Total:$29.0

Have a pre-sale question for our packages?

Pyetni shpesh Pyetjet

Te gjitha paketat mund te paguhen per perdorimin e nje faturimi mujor ose vjetor.
Pagesa mund te behet me Paypal ose me Bitcoin.
Kur paguani Server ju do te hapni nje tiket dhe do te dergoni nje foto qe e keni bere ate pagesen.

Deshirat Tona

64x64

Administratori ne Game-Zone Hosting

Ymer Gashi

CEO/FOUNDER

64x64

Support ne Game-Zone Hosting

Emri

Supporter

64x64

Shitesi ne Game-Zone Hosting

Emri

Seller

Keni ndonje pyetje para Blerjes per paketat tona?