Blej Server

Zgjidhni ju nje Plan

Dorzimi i Serverit Behet Menjer Pasi qe Keni Kryer Pagesen Serveri Juaj Do Dorzohet tek Klienti.

Hape nje Account

Hape nje Account dhe kontrollo serverin tuaj.

Control Panel

Posedojm nje GamePanel Shum Te Leht Per Perdorim Dhe me Te Gjitha Opsionet e Nevoitura..

Ne Japim Pako Ideale . Zgjidhni Planin tuaj Sod!

Blej Server me cmime te volitshme dhe me Antiddos.

MINI

from

$2.99

Per Month

 • 12 Slots
 • ANTI-DDOS
 • FTP / WEB FTP
 • FIREWALL
 • NO LAG
 • LOCATION : FR / DE
 • PING 20-30 MS
BLEJ SERVER

MINI X2

from

$3.99

Per Month

 • 16 Slots
 • ANTI-DDOS
 • FTP / WEB FTP
 • FIREWALL
 • NO LAG
 • LOCATION : FR / DE
 • PING 20-30 MS
BLEJ SERVER

NORMAL

from

$5.99

Per Month

 • 24 Slots
 • ANTI-DDOS
 • FTP / WEB FTP
 • FIREWALL
 • NO LAG
 • LOCATION : FR / DE
 • PING 20-30 MS
BLEJ SERVER

PRO

from

$7.99

Per Month

 • 32 Slots
 • ANTI-DDOS
 • FTP / WEB FTP
 • FIREWALL
 • NO LAG
 • LOCATION : FR / DE
 • PING 20-30 MS
BLEJ SERVER

Pyetni shpesh Pyetjet

Te gjitha paketat mund te paguhen per perdorimin e nje faturimi mujor ose vjetor.
Pagesa mund te behet me Paypal ose me Bitcoin.
Kur paguani Server ju do te hapni nje tiket dhe do te dergoni nje foto qe e keni bere ate pagesen.

Deshirat Tona

64x64

Administratori ne Game-Zone Hosting

Ymer Gashi

CEO/FOUNDER

64x64

Support ne Game-Zone Hosting

Emri

Supporter

64x64

Shitesi ne Game-Zone Hosting

Emri

Seller

Keni ndonje pyetje para Blerjes per paketat tona?