GAMEZONE HOSTING , Pershendetje !

GameZone Menaxhohet nga lojtaret dhe menaxheret e Komunitetit , Hostingu Jon eshte Krijuar qe nga Viti 2015 , Tani Jemi Online Per Tju Paisur Juve me Counter Strike 1.6 Servers , VPS, Domain, RSLL etj..
Pagesa do te behet me Paypal , Bitcoin dhe Credit Card!
A nuk vendosen per ushtrive nates, shkoni per cilesin dhe stabilitetin. GameZone ka qene ne pune per 2 vjet dhe eshte duke planifikuar te qendroj ketu per aq kohe sa ajo ka nevoje!
Per shkak te paneleve te kontrollit dhe mundesite e integrimit mungon aktuale, GameZone ka vendosur per te krijuar panelin e saj unik te kontrollit. Ne mund te them sinqerisht se kjo eshte nje nga panelet me te shpejte te kontrollit ne dispozicion per perdorim, ndalimin serverin tuaj ne vetem 1/3 e nje te dyte.
Sa me shpejt qe porosine tuaj eshte e perfunduar dhe paguar serveri juaj do te ngrihet menjehere ne nje minute e gjysme. Ju do te merrni nje email me linkun ne panelin e kontrollit dhe informacionit tuaj te hyrjes. Te gjitha informacionet e tjera qe ju duhet do te jene ne dispozicion ne vete panel, keshtu qe nuk ka nevoje per te pare te gjitha ato bug mail bezdisshem!

Keni ndonje pyetje para Blerjes per paketat tona?