GAME-ZONE

Ne jemi duke ofruar shpejtesi te larte dhe besueshmeri!

Kyqu ne Gamepanel
Qka ofrojm ne ?
 • Powerful GPanel

  GamePaneli jon permban shum Opsione ekstra te cilat jan vendosur qe nga Gamepaneli V 1.0 .

 • 99.99% Uptime

  Ofrojm shpejtesi te servera me PING: 20-50MS/S , Dhe shpejtesi te vps dhe hosting deri ne 1000/mbs .

 • Constant Backups

  Ne Mundesojm backup-tuaj edhe nese filet e juaj jan humbur, ne do ti rikthejm ato.

 • 1-Click Installs

  Ne mundesojm qe ju me 1 klikim te instaloni shum aplikacione sikur : Wordpress, Joomla , WHMCS , Swift Panel etc.

 • Online security

  Ne sigurojm te dhenta tuaja po ashtu jemi besnik ne punen qe bejm, te dhenat tuaja nuk mund te shperndahen apo te hakohen.

 • 24/7 Support

  Ne japim mbeshtetje 24/7 per klientet tan,per qfardo lloj problemi ne jemi ne mbeshtetje.

Zgjidh nje Plan
 • PAKO BASIC
 • €3.00 / muaji
 • Lokacioni: Gjermani & Franc
 • Kontroll Panel + FTP
 • PING: 20-50MS/S
 • 5 Dite Parat Mbrapa
 • Full AntiDDoss
 • Internet 2Bps
 • Porosit Tani !
 • PAKO MEDIUM
 • €4.00 / muaji
 • Lokacioni: Gjermani & Franc
 • Kontroll Panel + FTP
 • PING: 20-50MS/S
 • 5 Dite Parat Mbrapa
 • Full AntiDDoss
 • Internet 2Bps
 • Porosit Tani !
 • PAKO PREMIUM
 • €5.00 / muaji
 • Lokacioni: Gjermani & Franc
 • Kontroll Panel + FTP
 • PING: 20-50MS/S
 • 5 Dite Parat Mbrapa
 • Full AntiDDoss
 • Internet 2Bps
 • Porosit Tani !
Partneret